Dorminette
Dorminette

Collectie

van DorminetteDekbedden

 

Het dekbed heeft in de loop der jaren bijna geheel de wollen dekens vervangen. Niet zo verwonderlijk als je de voordelen bekijkt. Een dekbed is soepeler en valt beter om het lichaam. De verschillende vulmaterialen bepalen grotendeels het comfort. Daarbij speelt ook persoonlijke voorkeur een grote rol. Houdt u van luchtig of zwaar, moet het goed wasbaar zijn?

 

De variatie is groot dus ook hierbij geldt: laat u zich adviseren door een Dorminette slaapspecialist.

4-seizoenen

Home basic
4-seizoenen

Ons basic dekbed is met een synthetische vezel gevuld en in 4-seizoenen- of in enkele uitvoering. De tijk is van 100% witte perkaline katoen en trapezium model gestikt.
Vanaf 89,95

enkel - Ecodown

Home De Luxe
enkel - Ecodown

Dit Luxe dekbed is met synthetisch vezel van hoge kwaliteit gevuld en in enkele uitvoering. De tijk is van luxe perkal katoen en uitgevoerd in casette-stiksel.
Vanaf 85,00

4-seizoenen - Ecodown

Home De Luxe
4-seizoenen - Ecodown

Dit luxe dekbed is met synthetisch vezel van hoge kwaliteit gevuld en in 4-seizoenen uitvoering. De tijk is van luxe perkal katoen en uitgevoerd in casette-stiksel
Vanaf 139,95

dons - enkel

Home De Luxe
dons - enkel

Dit luxe dekbed is met 90% dons gevuld en in enkele uitvoering. De tijk is van heel fijn geweven katoen en afgewerkt met wit satijnen bies.
Vanaf 139,00

dons - 4 seizoenen

Home De Luxe
dons - 4 seizoenen

Dit luxe dekbed is met 90% dons gevuld en in 4-seizoenen uitvoering. De tijk is van heel fijn geweven katoen en afgewerkt met wit satijnen bies.
Vanaf 199,00

dons 100% - 4 seizoenen

Home De Luxe
dons 100% - 4 seizoenen

Dit luxe dekbed is met 100% dons gevuld en in 4-seizoenen uitvoering. De tijk is afgewerkt met een mooie wit satijnen bies.
Vanaf 329,00

wol 100% - 4 seizoenen

Home Excellent
wol 100% - 4 seizoenen

Dit excellent dekbed is van 100% zuiver Texelse scheerwol en in 4-seizoenen uitvoering. De tijk is van luxe perkal katoen.
Vanaf 139,95


Een dekbed met donzen vulling houdt veel warmte vast, isoleert en is toch licht van gewicht. De donzen dekbedden zijn in elke warmteklasse beschikbaar. Deze klassen zijn gerelateerd aan de dikte en gewicht van het dekbed. Dons is vaak een menging met veertjes. Als u precies  wilt weten wat het donsgehalte van een dekbed is dan staat het in de meeste gevallen op het label van het dekbed.


Dorminette