Dorminette
Dorminette

Collectie

van DorminetteBoxsprings en bedbodems

 

Een boxspring is de meest ideale en optisch mooi vormgegeven bedbodem. In de uitvoering zijn de mogelijkheden zeer divers. Wilt u één- of tweepersoons-,  vlak- of verstelbare bodem met eenvoudige of luxe pootsets?  Zelfs de stoffering is geheel af te stemmen naar uw persoonlijke voorkeur. Heeft u de ruimte om de boxspring vrijstaand te plaatsen of is het schipperen met de ruimte? Met of zonder voet- of hoofdbord? Samen met de adviseur worden alle mogelijkheden bekeken en naar een goede oplossing gezocht.

 

Maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een mooi ledikant, waarin een bedbodem, in samenspraak met het gekozen matras, een prima combinatie biedt. Ook hierin heeft u keuze in vlak of verstelbaar; net wat u wenst en passend in ieder budget. Zo wordt uw bed helemaal naar wens op maat geleverd en vormt het de goede basis voor uw nachtrust.

Complete set

Boxspring ADA
Complete set

Een mooie boxspring inclusief twee gestoffeerde matrassen en topmatras. En dat is kwaliteit tegen een vriendelijke prijsje.
Vanaf 1.295

Basic

Boxspring Dorminette
Basic

Mooie boxspring in vlak of verstelbaar. De hieronder genoemde prijs geldt voor een vlakke 2-persoonsboxspring, maat 160x200cm, inclusief hoofd- en voetbord.
Vanaf 1325

Curve

Boxspring Dorminette
Curve

Fraaie boxspring in vlak of verstelbaar. De hieronder genoemde prijs geldt voor een vlakke 2-persoonsboxspring, maat 160x200cm, inclusief hoofd- en voetbord.
Vanaf 1615

Derby

Lattenbodem Dorminette
Derby

Een eenvoudige lattenbodem, bestaande uit een stevig frame van beuken multiplex en 28 smalle 5-laags latten. De bodem heeft een soepele schouderzone en verstelbare heupzone. Daarnaast zorgt een verstevigingsband voor extra stabiliteit.
Vanaf 119

Lumina

Lattenbodem Dorminette
Lumina

Een luxe lattenbodem met een stevig frame van berken multiplex. Het heeft een soepele schouderzone met speciaal veerelement en verstelbare heupzone. De ophangelementen zijn van duurzaam materiaal en zorgt voor een langdurige veerkracht. De Lumina is met name geschikt voor alle soorten pocketveringen.
Vanaf 219

Dorminette

Spiraalbodem
Dorminette

De spiraalbodem kan kant en klaar, inclusief ledikant, of als bodem geleverd worden. In vlak of verstelbaar dmv elektrische bediening.
Vanaf 239Dorminette