Dorminette
Dorminette

Wij adviseren ....

 

Een nieuw bed aanschaffen is een serieuze beslissing als je bedenkt hoeveel tijd je daarop doorbrengt. Als u nagaat dat de kosten van één nacht op een matras 10 tot 12 keer goedkoper is dan een etmaal de gebruik van uw auto. Trek dus genoeg tijd uit om u te laten adviseren in een persoonlijk gesprek met één van Dorminette adviseurs.  Zo’n aanschaf vindt meestal één keer in de tien jaar plaats.

 

En wat is voor u de juiste slaapcombinatie? Voor een goede nachtrust is het belangrijk dat u kunt slapen op de juiste combinatie, volledig afgestemd op uw bouw, lichaamslengte en gewicht.

 

Om het beste uit uw aankopen te halen geven wij u hierbij een aantal tips en adviezen voor de desbetreffende producten.

 

Gebruik & onderhoud

Een aantal tips voor een goed gebruik van uw slaapproducten

Bedtextiel - Onze collectie bedtextiel wordt met regelmaat vernieuwd, zowel in de kleuren en dessins als wel in de stoffen. Veranderingen in mode zoals felle - of donkere tinten vragen uw aandacht voor .....(lees verder)

 

Matrassen - Iedere volwassene verliest per nacht een kwart tot een halve liter vocht, deels via de adem en voor ca. 60% via de huid (transpiratie!) En dat elke nacht, 365 nachten per jaar. Een groot deel van  ..... (lees verder)

 

Dekbedden - Bij een goede nachtrust hoort een goed dekbed. Een dekbed veroudert, net als alle andere bedcomfort artikelen. Onderzoek heeft uitgewezen dat een dekbed,  na ca. 10 jaar nachtelijk gebruik, vervangen ..... (lees verder)

 

Linnenkasten - Dorminette linnenkasten zijn oa. uit hout vervaardigd. Dit materiaal is niet bestand tegen langdurig blootstellen aan vocht en water. Voor reiniging is een stofdoek of zeem voldoende, gebruik hierbij ..... (lees verder)

 

Hoofdkussens - Houdt u bij de keuze van een hoofdkussen rekening met de slaaphouding. Bij rugligging zorgt een dun kussen voor een ontspannen houding. Een buikslaper heeft een laag zacht kussen nodig en een zijslaper ..... (lees verder)

 

Boxsprings en bedbodems - Bedbodem en matras moeten een goede combinatie vormen. Zoals u met zorg uw matras uitkiest is het ook belangrijk om daarbij een goed ventilerende en verende ..... (lees verder)

 

 

 

Garantie - Dorminette matrassen, boxsprings en lattenbodems staan garant voor jarenlang slaapgenot. De producten worden met de beste materialen en de grootste zorg geproduceerd. Door de onderhoudstips in acht te nemen kunt u het plezier nog langer behouden. Mocht u een probleem ondervinden met uw Dorminette product, dan adviseren wij u contact op te nemen met de dealer waar u destijds uw Dorminette product heeft aangeschaft. Zij kunnen u helpen met een passende oplossing.

Dorminette